Nyheter

Grattis Tiina Leesment Bergh

Riksidrottsförbundet har beslutat att tilldela Malmöflickornas huvudledare Tiina Leesment Bergh idrottens högsta utmärkelse, RF:s förtjänsttecken i guld, för mångåriga och utmärkta insatser för den svenska idrotten.

 

Malmöflickorna i Sydkorea och Japan oktober/november 2016

Malmöflickorna var i Sydkorea för att i Seoul ha uppvisningar i samband med Korea Gym Festival i Seoul och Korea Happy Gym Festival i Jongin-city och sedan vidare till Japan för att ha en uppvisningar vid Japan Gymnastics Festival, en i Mashida city och två i Tokyo.

Här är bilder från resan.

Japan Japan Japan Japan Japan Japan

 

Malmöflickornas Vårgalor på Malmö Opera 2016

Vi avslutar terminen med två Vårgalor på Malmö Opera. Dessa kommer att vara lördagen den 28 maj kl. 18.00 och söndagen den 29 maj kl. 16.00.

Malmöflickorna ligger i hårdträning
Läs och se fina bilder i Sydsvenskan från ett träningstillfälle veckan innan uppvisningarna: "Malmöflickorna ligger i hårdträning".

En glimt från vågalan
Här kommer ett smakrpov från den dvd som kommer att säljas hos Malmöflickorna senare i höst.

 

Nationaldagen 6 juni 2016

Malmö stads firande av Nationaldagen den 6 juni sker traditionsenligt på Stortorget och eftermiddagsfirandet startar kl 16.30. Malmöflickorna kommer som vanligt att ge en liten uppvisning och också att bära in fanor och Paradflaggan.

 

Invigning VM i hopprep juli 2016

VM i hopprep invigs i Baltiska hallen den 27 juli och Malmöflickorna kommer att framträda vid denna invigning.

 

Tillbakablick, Gymnaestradan 2015

I mitten på juli åkte 40 flickor ur den förstorade Utvalsgruppen tillsammans med 9 ledare till Helsingfors, Finland för att medverka vid Världsgymnaestradan. Under drygt en vecka samlades ca 20.000 gymnaster från hela världen för att ge uppvisningar. Världsgymnaestradan i Helsingfors den 12-18 juli 2015 var Malmöflickornas 13:e Gymnaestrada i rad sedan 1961.

Utöver tre egna uppvisningar har Malmöflickorna blivit utvalda, som den enda svenska grupp, att ha uppvisning vid den prestigefylla FIG-Galan, det internationella gymnastikförbundets egen gala, som har tre föreställningar.

Se Malmöflickornas fantastiska nummer här:

Vi har haft energifyllda, roliga och fantastiska dagar tillsammans!

Malmöflickornas folder