Medlemsinformation

Anmäl dig här

Nya medlemmar är välkomna till vår dansgymnastik för flickor från 4 år och uppåt.
Vi har all vår verksamhet på Dammfriskolan, Ribevägen 15 B. Nyanmälningar och andra frågor tar vi emot per telefon. Det går också bra att skicka e-post.

Första lektionen är en "prova på" lektion som är kostnadsfri för alla nya medlemmar. Ring oss gärna så berättar vi mer om vår verksamhet.

Våra avgifter för en termin (inklusive medlemsavgift på 250:-)
1 lekt/vecka/termin 1250:-
2 lekt/vecka/termin 1450:-
3 lekt/vecka/termin 1650:-
4 lekt/vecka el fler/termin 1750:-

Syskonrabatt
Det syskon som tränar mest betalar enligt ovan och syskon får 100:- rabatt på sin avgift.

Det går också bra att anmäla ditt intresse med hjälp av ett formulär. När ni skickat in formuläret kommer vi att kontakta er!

Klicka på länken till formuläret: Anmäl dig här!MALMÖFLICKORNA
Ribevägen 15B, 217 46 Malmö
Telefon 040-91 71 79
E-post malmoflickorna@tele2.se

 

Vårterminen 2018

Nu är vi i full gång med vårterminen som avslutas med Vårgalor på Malmö Opera den 26-27 maj där hela föreningen medverkar.

I slutet av april och under maj månad kommer en del flickor att få förändrade träningstider under ett par veckor. Detta beror på att man måste samträna till de olika programmen som ska visas upp på Vårgalan. Vi hoppas på förståelse för detta.

 

Biljettförsäljning till Malmöflickornas Vårgalor

Vi avslutar terminen med två Vårgalor på Malmö Opera lördagen den 26 maj kl. 18.00 och söndagen den 27 maj kl. 16.00.

Biljetterna släpps på nätet och via telefon måndagen den 23 april kl. 12.00 på dagen. Biljettkassan på Malmö Opera öppnar kl.15.00.

Biljetter går att köpa via:

Hemsidan: www.malmoopera.se

Telefonbokning: 040 - 20 85 00 måndag - fredag kl. 12-14

Malmö Operas biljettkassa: Östra Rönneholmsvägen 20, måndag - fredag kl. 15-18, lördag kl. 12-16. MALMÖ OPERA ÄR HELT KONTANTFRI!

Biljettpriser: 260 kr resp. 210 kr. Barn upp till 12 år 100 kr. Alla barn måste ha egen biljett. OBS! Malmöflickorna har ingen egen biljettförsäljning.

 

PM 2018

Här finns PM nummer 1 för våren 2018: Läs PM 1

Här finns PM nummer 2 inför samträning och Vårgala våren 2018:

Här finns PM nummer 3 inför samträning och Vårgala våren 2018:

 

Vill du stödja våra flickor?

I programbladet till årets Vårgalor kommer vi återigen ha sidan "Vi är stolta sponsorer till Malmöflickorna!"
Om du eller din familj vill ha ert namn i en röd boll här går det bra att sätta in 500 kr på vårt bankgiro: 5399-5726 och skriva "Stolt sponsor" samt önskat namn eller kontakta Agnetha Randau på vår expedition 040 - 91 71 79.
Är du företagare eller jobbar på ett företag där det finns möjlighet och intresse att stödja vår förening finns dessa möjligheter: Läs mer här

Deadline 4 maj! Stort tack!

 

Bolletinen

Här finns sensate numret av vår tidning Bolletinen: Läs Bolletinen

 

Sponsra Malmöflickorna

Ni kan sponsra Malmöflickorna gratis om ni alltid går in på Sponsorhuset.se när ni gör era inköp på nätet, bra eller hur? Vi tackar på förhand!

Kolla topplistan på butiker som flest handlar av från Sponsorhuset. Jag gissar att även du har handlat från någon av dessa butikerna? Det enda du gör är att att klicka dig vidare till butiken från Sponsorhuset, sedan får både du och Malmöflickorna pengar tillbaka: www.sponsorhuset.se/malmoflickorna

Här följer fler länkar för mer information om Sponsorhuset.

Sponsorhuset

 

 

Information om stormvarning klass 2 och 3

Om det går ut en varning till allmänheten om stormvarning klass 2 eller 3 har Fritidsförvaltningen bestämt att stänga alla sina anläggningar. Eftersom Dammfriskolan är Fritidsförvaltningens anläggning ställs alla våra lektioner in vid ett sådant tillfälle.

 

 

Drogpolicy för Malmöflickorna

Malmöflickorna verkar för en drogfri barn och ungdomsverksamhet. Målet med vårt arbete är en hälsosam verksamhet där glädje, trivsel och gemenskap är honnörsord!

Klicka på länken nedan för att läsa om vår drogpolicy.
Läs här